Scoala Gimnaziala Valea Moldovei

Educaţia este ceea ce ne ramâne după ce am uitat tot ce-am fost învăţaţi.”  Albert Einstein

Viziunea şcolii   

 


Pe termen lung Şcoala Gimnazială Valea Moldovei îşi propune să pună bazele formării personalităţii complexe a individului pentru a fi util societăţii, folosind modelele locale, prin colaborare cu toţi membrii comunităţii şi în contact permanent cu lumea, oferind şanse egale la educaţie tuturor elevilor indiferent de etnie.

Misiunea şcolii
În acord cu viziunea, Şcoala Gimnazială Valea Moldovei pune în centrul activităţii instructiv educative copilul şi înţelegerea complexităţii fiecărei vârste,  pentru a oferi  o educaţie individualizată cerinţelor fiecărui elev în parte, în contextul exigenţelor academice ale unei societăţi internaţionale.

Şcoala oferă elevilor şanse egale la educaţie, într-un spaţiu multicultural, în care au posibilitatea de a-şi atinge potenţialul maxim, beneficiind de un mediu educaţional atractiv.

Şcoala Gimnazială Valea Moldovei este o comunitate în care toţi elevii sunt apreciaţi şi respectaţi, o şcoală care caută permanent resurse pentru a sprijini elevii cu situaţii sociale de risc. 


UNITĂŢI DE ÎNVĂŢĂMÂNT

1. Şcoala Gimnazială Valea Moldovei cu – ciclul primar şi ciclul gimnazial


2. Şcoala Primară Mironu

 

3. GPN Valea Moldovei


4. GPN  Mironu